Newsletter
Adresa dvs.de email.

E-mail:

Aboneaza-te
Dezaboneaza-te

Portofoliu

ABC Telecom Distribution     Comercializeaza centrale telefonice Siemens, Panasonic si Alcatel, telefoane digitale si IP Siemens HiPath Optipoint, telefoane analogice cu fir Siemens Euroset si cordless Siemens Gigaset, echipamente pentru retea.

 ABLEMEN       Este o companie cu profil IT ce ofera echipamente si servicii de reparatii, consultanta, mentenanta, adresandu-se in special intreprinderilor mici si mijlocii.

AC Soft Developpement     Call Center.

Grup Consult     Grup Consult are o retea de 6 magazine specializate in comercializarea produselor si serviciilor de telefonie mobila, dealer BEEP -Cosmote.

Logic Consult     Ofera consultanta afaceri si management afaceri, resurse umane.

Cabinet Medical Persepolis     Cabinet medical de pediatrie care promoveaza un serviciu unic in Romania, acela de a ingriji pacientii pediatrici inca din faza preconceptiei pana in perioada de adult, avand o serie de specialitati si subspecialitati medicale.

Romservice Telecomunicatii     Romservice Telecomunicatii (RST) este partener al Siemens Enterprise Communications (SEN) pentru echipamente de telecomunicatii, autorizat in Romania.

Amplu Center     Amplu Center are expertiza necesara sa proiecteze si execute retele electrice de interior si forta, cu un inalt grad de automatizare si control, pentru orice tip de obiectiv civil sau industrial (iluminat interior si exterior, sisteme de impamantare si paratraznet, trasare cablaj electric, aparataj electric si tablori electrice, etc)

Procema Cercetare      Laborator de incercari pe materiale pentru constructii civile si industriale